Stor klitoris

stor klitoris

Klitoris, clitoris (efter latinska clitoris, från grekiska kleitoris, eg. "liten kulle"), kallas ibland också kittlare på svenska, är en del av kvinnans könsorgan som är. Min tjej hade en gång efter ett samlag en väldigt erigerad klitoris, det var väldigt sexigt. Den har dock aldrig blivit så stor igen, trots mina försök. Vet inte hur stor den är men en normal klitoris eller rättare sagt ollonet som det faktiskt heter på fackspråck kan variera från vara. Men visst kan du berätta om ditt komplex om du vill. Har ett enda syfte. Klitoris var länge ett mysterium för forskarna. Som ett skydd för klitoris, är den mer eller mindre täckt av klitoriskappan, som ofta liknar en mössa i sin utformning. Att den är stor spelar absolut ingen roll och jag har aldrig varit med en kille som reagerat, trots att jag själv tycker den är jättestor.

Stor klitoris Video

KLİTORİS HAKKINDA BİLİNMEYEN 9 BİLGİ Har ett enda syfte. Ja, det stämmer nog. Även hos vuxna kvinnor föreligger risken att klitoriskappan tenderar att växa ihop med klitoris. Det hjälptes inte alls av att en kille som jag dejtade sagt till min kompis kille att min klitta var som en oliv. De här asätarnas klitoris liknar en penis. Önskar bara att du finner ro med din kropp. Mooze 3 Dec , stor klitoris

Stor klitoris - love the

Men visst kan du berätta om ditt komplex om du vill. Inom djurvärlden är det främst primater , samt även exempelvis kanin och marsvin som har en välutvecklad klitoris. Varför inte träffas och se hur ni klickar? De flesta har inte sex med bara könsorganet. Kommentarer 16 FNÖ 3 Dec , Jag är fel person att svara. Tänk med hjärnan inte med klitoris ;. De här asätarnas klitoris liknar en penis. För att du är nyfiken! Själv är jag 50 och har aldrig haft en partner. Sidan redigerades senast den 7 november kl. Är väll ba att säga att du är extremt upphetsad? Vi älskar med hela kroppen. Klitoris var länge ett mysterium för forskarna. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Mooze 3 Dec kayla louise, Kommentarer https://www.yellowpages.com/cape-girardeau-mo/gambling-addiction-treatment Avregistrerad 2 Dec Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna http://thehypnocoach.org/services/gambling-addiction/ som cartoons fucking each other.

0 Gedanken zu “Stor klitoris

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *